Autosport Internationaal Toerwagens • Autonieuws

Dusseldorp Automotive vertegenwoordigt BMW ALPINA exclusief in Nederland

Uitgegeven door Bas Kaligis • 19 april 2021 17:01 • Print artikel

Apeldoorn - Sinds kort vertegenwoordigt Dusseldorp Automotive exclusief voor Nederland het gerenommeerde Duitse automerk ALPINA. Dankzij deze uitbreiding biedt Dusseldorp een nog bredere keus binnen haar programma, waarin de merken BMW en MINI centraal staan. De eerste ALPINA demo-modellen zijn vanaf heden te bewonderen bij de Dusseldorp BMW vestigingen in Apeldoorn en Den Haag.

ALPINA B3 Touring Dusseldorp

ALPINA staat als sinds 1965 voor bijzondere uitvoeringen van de bekende BMW-modellen, waarbij nauw wordt samengewerkt met de Bayerische Motoren Werke. Als autonome automobielfabrikant ontwikkelt, bouwt en levert ALPINA auto’s die zich onderscheiden door hoge prestaties, ultiem rijplezier en een luxueuze afwerking, zowel in het interieur als in het uiterlijk.

ALPINA Dusseldorp

Arie Ruitenbeek, Commercieel Directeur van Dusseldorp Automotive, is enthousiast over het verwelkomen van ALPINA bij Dusseldorp en op de Nederlandse markt. “Wij willen dat onze klanten plezier beleven aan hun auto of motorfiets en daar is onze dienstverlening op gericht. BMW heeft een fantastisch gamma aan modellen die de slogan van het Duitse merk onderschrijven – ‘BMW maakt rijden geweldig’ – maar er zijn altijd klanten die nog aanvullende wensen hebben. Voor die groep klanten biedt ALPINA nog meer op het gebiedvan motorisering en in- en exterieur verfijningen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij sinds kort exclusief voor Nederland het merk ALPINA mogen vertegenwoordigen. Dusseldorp en ALPINA sluiten perfect op elkaar aan in het bieden van optimale rijbeleving. Met de toevoeging van ALPINA aan ons portfolio zijn we nog beter in staat om van iedere klant een Dusseldorp-fan te maken,” aldus Arie Ruitenbeek.

Alpine

Het betreden van de Nederlandse markt is voor ALPINA een logische stap. “De afgelopen jaren kregen we steeds meer aanvragen van Nederlandse klanten voor BMW ALPINA modellen. We zijn blij dat we gaan samenwerken met de succesvolle BMW-dealer Dusseldorp en we kijken uit naar een zeer goed partnership,” aldus Andreas Bovensiepen, Managing Director ALPINA.

ALPINA B3 Touring Dusseldorp

ALPINA zal in de Dusseldorp BMW-vestigingen in Apeldoorn (Kayersdijk 150) en Den Haag (Donau 38-40) een speciale plek krijgen in de showroom en verkoop- en technisch personeel worden getraind om de modellen van ALPINA door en door te leren kennen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS