Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Duitse rookies Moritz Kranz en Laurents Hoerr veroveren onverwachts de pole in de LMP3

Uitgegeven door Peter Vader • 25 januari 2021 12:58

In de Le Mans Prototype 3-divisie (LMP3) sloten Moritz Kranz en Laurents Hoerr een uitstekend weekend af door de overwinning te behalen in de race van zondag, een dag nadat ze zich ook als eerste hadden gekwalificeerd voor de Motul Pole Award 100 en het duo de Scouts of America 145 IMSA Prototype Challenge-race hadden gewonnen.

Nr6_Muehlner-Motorsport-LMP3-Daytona-2021

De Duitse teamgenoten zijn Rolex 24 rookies in hun Nr6 Muehlner Motorsports America Duqueine M30-D08, maar het team is gevestigd in het nabijgelegen DeLand in Florida. "Het is een geweldige ervaring en een geweldige kans voor ons", zei Moritz Kranz na afloop. "Tot nu toe kennen we deze race en deze locatie alleen van de tv. Tot nu toe is het ronduit geweldig om nu mee te doen. Alles ging zoals we hadden gehoopt, nu moeten we ons voorbereiden op het volgende weekend, want het wordt dan beslist een heel ander verhaal!"



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Youtube RaceXpress

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS