Formule 1

Demo's en donuts blijven voor David Coulthard speciaal, ook bij JACK's Racing Days

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 7 augustus 2022 06:02 • Print artikel

Tijdens het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa; JACK’S Racing Day op het TT Circuit Assen is niemand minder dan David Coulthard van de partij. De 13-voudig F1 Grand Prix-winnaar is één van de bekendste Formule 1-coureurs ter wereld. De Schot staat bekend om zijn legendarische Formule 1-demonstraties met Oracle Red Bull Racing op de meest bijzondere locaties.

JRD 2022


David Coulthard, tekende onder meer voor een F1-demonstratie bovenop het iconische Burj al Arab hotel in Dubai, voor een rit door de Lincoln tunnel in New York én… bijna 10 jaar geleden denderde ‘DC’ al eens in een Formule 1-bolide langs de vaart in ‘Motor city’ Assen. Dit weekend tijdens JACKS Racing Day komt de coureur in actie tijdens een demonstratie tussen de verschillende races door op het Drentse circuit. In de RB7, de kampioenschap winnende F1-bolide met de meer dan 750 pk sterke V8 onder de kap, reed Coulthard op zaterdag met groot plezier een aantal ronden die uiteraard werden afgesloten met een stevige donut.

JRD2022


Voor David Coulthard was het nog niet zo lang geleden dat hij achter het stuur van een F1-bolide zat. "Nee inderdaad het is zo'n vijf weken geleden. Ik was in Bulgarije met Red Bull Racing voor een filmdag en een demonstratie", zei de Schot tegenover RaceXpress.nl. "Ik krijg de mogelijkheid regelmatig, maar het blijft speciaal."

JRD 2022


Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar via JACK’s Casino & Sports, Ford, LKQ en jacksracingday.nl kunnen fans op zondag 7 augustus genieten van races en demonstraties vanaf de beroemde TT-tribunes.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS