Karting • Karting Diversen

Data KNAF licentiedagen en meer informatie over kart of racelicenties verlengen

Alle rijders en officials kunnen hun licentie(s) weer verlengen Rijders kunnen hun licentie aanvragen op een van de licentiedagen of per post. Indien u uw licentie per post wilt aanvragen, download HIER het volledige aanvraagformulier. Vul het aanvraagformulier en deel A van het medische keuringsformulier in. Deel B dient u in te laten vullen door een arts, niet zijnde uw eigen huisarts. Het volledige ingevulde en ondertekende aanvraagformulier en de medische keuring stuurt u naar de KNAF (Postbus 274, 2300 AG Leiden). Nieuwe aanvragen moeten voorzien zijn van een pasfoto en een kopie van het identiteitsbewijs. Na ontvangst krijgt u de factuur. Vergeet niet om een kopie te maken van de verstuurde formulieren voor uw eigen administratie. Om de procedure te versnellen, kunt u de formulieren per mail versturen naar info@knaf.nl. De originele formulieren dient u dan ook nog per post naar de KNAF te versturen.

Heeft u een spoedprocedure nodig? Dan moet u de medische keuring bij een KNAF arts doen en alle formulieren per mail versturen naar info@knaf.nl, maar u kunt natuurlijk ook met de formulieren langskomen op het Federatiebureau.

Officials
Officials kunnen de licentie via 'Mijn KNAF' aanvragen door in te loggen met het licentienummer en wachtwoord. Mocht u het wachtwoord niet meer weten, dan kunt u op "wachtwoord vergeten" klikken. Binnen enkele ogenblikken krijgt u uw wachtwoord per e-mail toegezonden. Let er op dat uw juiste e-mailadres bekend is bij de KNAF.

In bijna elke tak van autosport is een klasse speciaal voor minderjarigen. In de regel moet een ouder of voogd, die verantwoordelijk is voor het kind, bij de wedstrijden van het kind aanwezig zijn. In navolging van enkele buurlanden heeft de Algemene Ledenvergadering van de KNAF besloten om de Ouder/voogd-Kind licentie (formeel Competitor-Entrant Licence) voor volgend jaar in te voeren ten behoeve van iedere minderjarige licentiehouder.

De ouder of voogd, dan wel wettelijke vertegenwoordiger, dient deze licentie te laten zien bij de documentencontrole van een evenement. Wanneer een ouder of voogd deze licentie niet kan laten zien, dan kan de minderjarige niet deelnemen aan het evenement! Is de ouder of voogd niet aanwezig bij het evenement, dan kan hij of zij iemand machtigen die bij het desbetreffende evenement de verantwoordelijkheid heeft over het kind. Wanneer het kind zich tijdens de wedstrijd bij de sportcommissaris of wedstrijdleider moet melden, is de ouder/voogd ook verplicht om mee te gaan.

Vanaf 1 december is de Ouder-Kind licentie aan te vragen. De prijs van deze licentie is vastgesteld op € 25,-. Bent u de wettelijke vertegenwoordiger van meerdere kinderen die vermeld moeten worden op deze licentie, dan kunt u dit op het aanvraagformulier vermelden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Klik HIER om het aanvraagformulier te downloaden.

Licentiedagen 2016
Uiteraard kunnen de rijders en officials ook hun licentie verlengen op een KNAF Licentiedag. Hier kunnen rijders ook de medische keuring laten doen. De KNAF licentiedagen worden op de volgende data en locaties gehouden:

Datum Plaats
Woensdag 13 januari Van der Valk Hotel Hengelo
Bornsestraat 400
7556 BN Hengelo
17:30 - 21:30

Woensdag 20 januari Van der Valk Hotel Vught
Bosscheweg 2
5261 AA Vught
17:30 - 21:30

Woensdag 27 januari Van der Valk Hotel Schiphol
Rijksweg A4 nr.3
2132 MA Hoofddorp
17:30 - 21:30

Zaterdag 30 januari WTC Expo Leeuwarden
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
10:00 - 14:30

Zaterdag 6 februari Fletcher Hotel Utrecht/Nieuwegein
Buizerdlaan 10
3435 SB Nieuwegein
09:00 - 15:00