Formule 1

Daniel Ricciardo onthult eigen ontwerpen van in-game-items in F1 2021

Uitgegeven door Bart • 21 november 2021 07:02

Daniel Ricciardo heeft zijn eigen in-game-items ontworpen voor de game F1 2021. In onderstaande video van After The Apex presenteert de McLaren-coureur zijn exclusieve racepak, helm en auto-livery die vanaf nu beschikbaar zijn in de game. Alle spelers van F1 2021 kunnen in de gratis tier van Podium Pass de content ontgrendelen via XP door verschillende gamemodi en challenges te spelen.



"We hebben genoten om met Daniel samen te werken en zijn creativiteit tot leven zien te komen," zegt Paul Jeal, F1 Senior Franchise Director bij Codemasters. "Onze spelers hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om items vrij te spelen die zijn ontworpen door George Russell en ik ben er vrij zeker van dat spelers ze online willen gebruiken."

F1 2021, de officiële game van de Formule 1, bevat verschillende nieuwe modi zoals: de spannende verhaalmodus Braking Point, een uitgebreide carrièremodus waarin twee spelers samen kunnen racen en Real-Season Start met de mogelijkheid om op elk moment een seizoen te starten op basis van de stand in het wereldkampioenschap bij de coureurs en de constructeurs.

Daniel Ricciardo

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS