Formule 1

Daniel Ricciardo niet van plan om te racen in 2023, maar verwacht wel flexibiliteit van Red Bull

Uitgegeven door Frank Korsel • 5 februari 2023 07:02

Daniel Ricciardo is komend seizoen reservecoureur bij het team van Red Bull Racing. De Australische coureur zegt niet van plan te zijn om in 2023 te gaan racen, maar verwacht wel flexibiliteit van Red Bull als hij wel wil gaan racen.

Daniel Ricciardo

Ricciardo keert terug bij het team waar hij tussen 2014 en 2018 zeven Grands Prix won. De coureur werd aan het einde van 2022 de deur gewezen bij het team van McLaren. Nu is hij terug op het oude nest, maar niet als racecoureur. De Australiër is terug bij het team als reservecoureur en wordt naar alle waarschijnlijkheid ook ingezet als PR-machine.

Volgens RaceFans.net is Ricciardo niet van plan om te gaan racen in 2023, maar verwacht wel dat Red Bull flexibel zal zijn, mocht hij wel willen racen. "Ik wil niet zeggen dat ik het zeker weet, maar ik zou denken dat er enige flexibiliteit zou zijn als ik echt druk zou uitoefenen op iets wat ik echt wilde doen," zei hij. "En als het zou betekenen dat Red Bull erbij betrokken zou raken, dan is het misschien een win-winsituatie."

"Op dit moment ben ik niet echt van plan iets serieus of competitief te doen. Ik wil eigenlijk ook gewoon die mentale vrije tijd”, zo sloot de 34-jarige coureur af.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS