Formule 1

Daniel Ricciardo kwaad over vele herhalingen van crash Grosjean: "Er werd gespeeld met onze emoties"

Uitgegeven door Bart • 30 november 2020 07:28

Daniel Ricciardo had geen goed woord over voor de regisseur bij de Grand Prix van Bahrein. Na de zware crash van Romain Grosjean in de openingsronde lag de actie meer dan een uur stil. Alle andere coureurs moesten terugkeren naar de pits en op de grote schermen zagen ze de crash keer op keer herhaald worden. Dit tot enorme ergernis van Ricciardo.

Daniel Ricciardo


"Ik wil niet eens over de race praten", zo begint Daniel Ricciardo zijn terugblik bij Ziggo Sport. "Ik ben enorm teleurgesteld in de Formule 1. De crash van Romain werd iedere keer weer herhaald en dat is compleet respectloos voor zijn familie en de families van alle coureurs."

"Het duurde een uur voordat we weer gingen racen en iedere keer als ik naar het scherm keek, zag ik die vuurzee weer voorbij komen en dat zijn auto in tweeën brak. Dat werd veel te vaak herhaald. Voor mij had dat mogen wachten tot maandag, maar niet tijdens de race. We moesten nog een race afmaken. Dit was pure entertainment en hier werd gespeeld met onze emoties. Walgelijk. Hopelijk denken de andere coureurs er net zo over."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS