Formule 1

Daniel Ricciardo: "Ik zeg het niet graag maar het zal tijd kosten om de grenzen op te zoeken"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 17 april 2021 18:49

Daniel Ricciardo kijkt al met al tevreden terug op zijn kwalificatie van de Formule 1 op Imola. Hij wist een zesde plek op de klok te zetten net voor zijn teamgenoot Lando Norris. "Ik denk dat het op papier geen slecht resultaat is, P6. Het is echt close aan de voorkant", zei Ricciardo in een eerste reactie na de kwalificatie.

Daniel Ricciardo

"Ik denk dat het weekend een beetje slecht op gang gekomen is. We kwamen wat dichterbij in quali en ik heb zeker enkele verbeteringen aangebracht, maar ik denk nog steeds - en ik zeg het niet graag - dat het tijd zal kosten om de grenzen te blijven zoeken. Ik kom er wel. Ik wilde natuurlijk dat ik er vanaf de eerste ronde bij kon zijn, maar ik denk dat het tot nu toe een weekend van vooruitgang is geweest en er zijn zeker positieve punten te behalen na de kwalificatie."

"We hebben als team goed gewerkt om te herstellen van een moeilijke vrijdag, dus dank aan het team hier en in de fabriek voor hun harde werk. Ik zou niet zeggen dat ik extatisch ben, maar ik ben zeker tevreden met onze vooruitgang", besloot de Australische rijder.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS