Formule 1

Daniel Ricciardo: "Ik denk dat het merendeel graag ziet dat Max Verstappen wereldkampioen wordt"

Uitgegeven door Bart • 18 oktober 2021 08:03 • Print artikel

Daniel Ricciardo beleeft een seizoen met ups en downs. Absoluut hoogtepunt was uiteraard zijn overwinning in Monza. In dat weekend kon hij de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton van dichtbij volgen. De Australiër heeft geen voorkeur voor een van beide coureurs, maar denkt dat veel fans op de hand van Verstappen zullen zijn.

Daniel Ricciardo


"Voor mij is het een kwestie van dat de beste coureur mag winnen", aldus de McLaren-coureur in een reactie bij RaceFans. "Hun onderlinge strijd is dit jaar echt geweldig. De fans krijgen een strijd op het scherpst van de snede. Het gaat nek-aan-nek en dat is voor iedereen fantastisch, maar ik heb geen voorkeur."

Ricciardo gunt het zijn voormalig teamgenoot zeker. "De fans zullen graag een nieuw gezicht wereldkampioen willen zien worden, dus misschien ziet het merendeel van de fans graag dat Verstappen wereldkampioen wordt. Het zou zijn eerste titel betekenen en dat vinden de fans leuk om te zien. Als er geen pech bij komt kijken, dan is de wereldkampioen van dit jaar ook de terechte kampioen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS