Formule 1

Daniel Ricciardo zit nu al vol wraakgevoelens: "Ik richt mijn pijlen op hem"

Het staat 1-0 voor Nico Hülkenberg! Daniel Ricciardo mag dan misschien wel verslagen zijn door zijn teamgenoot Hülkenberg tijdens de kwalificatie van de Australische Grand Prix maar de kersverse Renault coureur zint al weer op 'wraak' en weet ook de perfecte plaats om dit te bewerkstelligen.



Ricciardo kwalificeerde zich met de twaalfde tijd in 1:22.570, maar werd nipt verslagen door zijn Duitse teamgenoot Hülkenberg. Beide coureurs kwamen niet verder dan Q2 en moesten genoegen nemen met de elfde en twaalfde plek. Ricciardo zal niet al te blij zijn dat Hulkenberg voor hem stond tijdens de kwalificatie tijdens zijn thuis Grand Prix.

De voormalig Red Bull F1-coureur tekende bij Renault aan het einde van 2018 maar moet nu al de strijd aan. Ricciardo nam het echter wel luchtig op en 'zint op wraak'. Daniel grapte er een beetje over en zei: "Hij mag vandaag hebben". De Aussi weet al precies waar hij Nico terug wil pakken. "Ik vind het natuurlijk niet leuk dat hij me tijdens mijn thuis Grand Prix voor is maar ik pak hem terug in Hockenheim. Natuurlijk ook tijdens de andere Grands Prix, maar in Hockenheim richt ik mijn pijlen op hem."