Dakar

Dakar-deelnemer Fried van de Laar overleden: "Het onwerkelijke is werkelijkheid geworden"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 6 februari 2020 20:20 • Print artikel

Fried van de Laar, voormalig-deelnemer aan de Dakar Rally en oprichter van het Fried van de Laar Racing, is woensdag op 66-jarige leeftijd overleden. Dat maakte de familie Van de Laar bekend. Fried leed al 2,5 jaar aan kanker. Kon hij In Dakar het gevecht tegen de elementen overwinnen, de strijd tegen kanker was niet te overwinnen. Fried reed de laatste jaren al geen Dakar meer. De afgelopen Dakar Rally reden zijn zoons Jan en Ben van de Laar en monteur Simon Stubbs de monsterrally in de DAF vrachtauto.

Fried van de Laar 66 jaar overleden Dakar Rally

Statement van de familie:
Lieve volgers! Verdrietig, maar vooral ook trots en dankbaar voor alles wat hij voor ons en anderen heeft betekend, delen wij jullie mede dat Fried op 66-jarige leeftijd is overleden", luidde het statement van de familie. "Het onwerkelijke is werkelijkheid geworden. Fried van de Laar, de oprichter van ons bedrijf en racingteam heeft 2,5 jaar gestreden, tot de laatste minuut. Gisteren heeft hij de strijdbijl begraven. Fried was voor iedereen een bijzondere en enorm gewaardeerde man. We gaan hem heel erg missen!"

Zijn zoons Jan en Ben gaan Fried opvolgen om samen met het team verder vooruit te bouwen aan de toekomst van Aannemersbedrijf Fried van de Laar.

Mocht u een persoonlijk bericht willen achterlaten voor de familie dan kunt u dit doen via: condoleance@friedvandelaar.nl


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS