Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Da Costa en Davidson in 2021 bij Jota Sport: "Flair, consistent, een fantastische teamspirit uitstralen..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 18 januari 2021 17:10 • Print artikel

Antonio Felix da Costa en Anthony Davidson maken voor komend seizoen weer onderdeel uit van de LMP2-lineup van Jota. Het tweetal gaat rijden met Roberto Gonzalez. Da Costa gaat zijn werkzaamheden combineren met zijn verplichtingen in de Formule E voor Techeetah. Voormalig F1-en Toyota-coureur Anthony Davidson gaat voor het derde jaar de auto delen met Gonzalez.

Jota_Davidson_Da_Costa_Gonzales_LMP2_Nr38_ORECA_Gibson_FIA_WEC_foto_fiawec.com

“Continuïteit over de seizoenen is behoorlijk zeldzaam in het endurance racen, dus is het fantastisch om Roberto, Anthony en Antonio weer samen te zien voor het aankomende seizoen hier bij ons bij Jota”, aldus mede-eigenaar David Clark. “Ze hebben ons allemaal getoond dat ze flair hebben, consistent zijn, een fantastische teamspirit uitstralen en veel bijdragen om een serieuze titeluitdager te zijn.”

“Dit zijn allemaal eigenschappen waar Jota van geniet als we racen, dus een elk van deze jongens past heel goed bij het hele team. Roberto heeft zich ècht bewezen als een echt zilver gekwalificeerde coureur in de business en excelleerde door de ondersteuning, advies en ervaring van zowel Anthony als Antonio. Dus kijken we er naar uit om meer fantastische resultaten te bereiken gedurende het 2021 WEC-seizoen.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS