Karting • GK4 Kartseries

Cpoint trainingsdag Lelystad 10 mei GK4 Honda Cadet, Formula Honda 9PK en Tillotson T4 Series

Uitgegeven door Bas Kaligis • 2 mei 2020 00:23

Cpoint organiseert op 10 mei een trainingsdag op Kartcentrum Lelystad voor de klassen GK4 Honda Cadet, GK4 Formula Honda 9PK en Tillotson T4 Series Netherlands/Tillotson Free.

Kartcentrum Lelystad
"We kunnen eindelijk onder een aantal voorwaarden weer trainen en de spreekwoordelijke wei weer in. En daar hebben we zin in", aldus organisatie Cpoint. "Met de KNAF hadden we de afgelopen weken achter de schermen hard gewerkt aan een goed protocol waaronder gereden kan worden en dat door NOC-NSF wordt geaccepteerd, dus ook door de overheid. Zodat we daar niet mee zouden worden verrast en meteen de banen op konden zodra groen licht werd gegeven."

"Daarnaast hebben we met een aantal kartbanen contact gelegd voor beschikbare trainingsmogelijkheden. Dit heeft geresulteerd in een eerste trainingsdag op zondag 10 mei op Kartbaan Lelystad, exclusief voor de GK4 klassen Honda Cadet en Formula Honda 9PK, de Tillotson T4 Series Netherlands/Tillotson Free en de NKH huurkarts. We huren de baan af van 09.00 - 17.00 uur."

"Houd er rekening mee, het aantal toegelaten rijders is beperkt. Wil je rijden, wacht dan niet te lang met aanmelden. De inschrijving loopt via Kartbaan Lelystad."

Zie voor bijzonderheden de links:
https://www.kartcentrumlelystad.nl/kart-evenementen/races/nkh/28/

https://www.kartcentrumlelystad.nl/kart-evenementen/races/gk4/29/

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS