Karting • Chrono

Chrono Karting introduceert een nieuwe 4T Schakel klasse: de ID Engines Shifter

Uitgegeven door Bart • 13 januari 2021 13:10 • Print artikel

Het seizoen 2021 krijgt er een spectaculaire nieuwe schakelklasse bij. Als opvolger voor de Rookie4Shift introduceert Chrono Karting bij het NK 4takt de ID Engines Shifter. Er zijn nog vier plaatsen beschikbaar, dus wil je meedoen, ben er dan snel bij. "This is THE new King of 4T Karting!"

ID Engines Shifter


De ID Engines Shifter is voor iedereen vanaf 15 jaar of het jaar dat je 15 wordt. De keuze van het chassis is vrij. De Shifter heeft 6 versnellingen, 41 pk en een topsnelheid van 127 km/uur. "Aarzel niet en kom een keer ruiken en proeven aan deze nieuwe sensationele 4takt Schakel kart in het 4takt."

Meld je aan bij ID Engines (info@id-engines.com) voor één van de geheel kosteloze en vrijblijvende testdagen. Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar in deze nieuwe ID Engines Shifter voor het NK 4T seizoen 2021.

Kijk voor meer informatie op www.id-engines.com/#shifter of in onderstaande video.

RaceXpress Youtube


Check ook eens ons RaceXpress Youtube-kanaal met leuke video's over auto's, autosport, Formule 1 en karting. Abonneer je dan ook gelijk even op ons YouTube-kanaal! We posten regelmatig fraaie video's van de Formule 1-teams, zoals Red Bull Racing met Max Verstappen en de Formule E of Dakar, maar wij maken ook onze eigen content met onder meer interviews met autocoureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS