Karting • Chrono

Chrono Karting: "Achter de schermen wordt er flink gewerkt en overlegd om zo snel en veilig mogelijk weer te racen"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 29 april 2020 03:02 • Print artikel

Chrono Karting heeft de race van 16/17 mei op Karting Genk in België moeten annuleren. Wat betreft de race van 13/14 juni op de Erftlandring in het Duitse Kerpen wordt binnenkort meer nieuws verwacht.

Chrono Karting Rotax Max

Gaby van de Burgt geeft namens de organisatie van Chrono Karting een update van de laatste stand van zaken. "Alle circuits zijn druk bezig om toch beperkt open te kunnen in goed overleg en met goedkeuring van de gemeente en andere instanties. Onzekere tijden dus."

"Onze eerstvolgende wedstrijd op de kalender is: 16/17 mei op Karting Genk. Helaas moeten wij deze annuleren en op een ander tijdstip later dit jaar inhalen. Ook zij worstelen met een onzekere situatie rondom openingstijden en/of wedstrijden."

"De wedstrijd op 13/14 juni op circuit Erftlandring in Kerpen staat nog met een vraagteken. Bekend is dat het circuit Erftlandring Kerpen in mei nog gesloten is. In mei komen ze met de nieuwe maatregelingen, maar wij houden deze situatie ook nauwlettend in de gaten."

"Achter de schermen wordt er flink gewerkt en overlegd in samenwerking met de KNAF/circuits/gemeente/NOC NSF aan een protocol om toch zo snel en veilig mogelijk weer te mogen gaan racen."

"Tot die tijd, moeten wij ons bewust worden, geduld hebben en zuinig zijn op elkaars gezondheid en onze samenleving draagkracht geven."

#blijfthuis #staysafe #staystrong

Met sportieve groet,

Gaby van de Burgt
Chrono Karting

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS