Formule 1

Christian Horner zegt definitief NEE tegen komst Sebastian Vettel naar Red Bull

Uitgegeven door Bart • 11 juli 2020 05:10 • Print artikel

Sebastian Vettel hoeft voor 2021 niet te rekenen op een terugkeer naar Red Bull. De 33-jarige Duitser is zonder stoeltje na zijn aangekondigde vertrek aan het einde van het jaar bij Ferrari. Eerder deze week gingen de geruchten in de Duitse media dat Vettel wel eens naar het team zou kunnen terugkeren waar hij zijn vier wereldtitels won, maar teambaas Christian Horner gooit de deur definitief dicht. Horner zet zijn geld in op Max Verstappen en Alex Albon.

Sebastian Vettel


"Ook ik heb meegekregen dat die geruchten weer zijn opgelaaid", zei Horner tegen Sky Sports F1. "We hebben een geweldige tijd samen gehad en Seb zal altijd onderdeel van onze geschiedenis blijven uitmaken. We hadden niet verwacht dat hij beschikbaar zou zijn, maar we hebben nu een geweldig duo met Max en Alex. We denken dat daar veel potentie in zit voor de toekomst."

"Helaas hebben we geen plaats voor Vettel en dat zal in de nabije toekomst niet veranderen. Dit is inderdaad een definitieve nee tegen de komst van Vettel naar Red Bull. Seb weet dat zelf ook dat we geen plaats hebben."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS