Formule 1

Christian Horner geniet van strijd Verstappen en Hamilton: "Een van de grootste clashes in de hele sportwereld"

Uitgegeven door Bart • 18 september 2021 17:04 • Print artikel

Max Verstappen en Lewis Hamilton maken er dit jaar een enorm spannende strijd in de Formule 1 van. Het onderlinge verschil bedraagt na Monza slechts vijf punten in het voordeel van de Nederlander. Red Bull-teambaas Christian Horner zit middenin de strijd en geniet er met volle teugen van.

Hamilton Verstappen


"We zijn getuige van een van de grootste sportclashes ooit, niet alleen in de Formule 1, maar in de hele sportwereld", aldus Horner in zijn column op de site van Red Bull Racing. "Het is een intense strijd en de inzet is hoog. We zijn heel goed aan elkaar gewaagd en we krijgen niets cadeau. Vanuit onze kant kunnen we er enorm van genieten om weer om de titel te strijden. Hoe lang is het wel niet geleden dat Mercedes op dit punt van het seizoen niet bovenaan stond?"

Horner is vol lof over Verstappen. "Sinds de zomerbreak is Max echt in topvorm. Zijn pole in Spa was fenomenaal. De omstandigheden waren erg moeilijk. Daarna heeft hij onder immense druk geweldig gepresteerd in Nederland. In Monza hebben we heel hard moeten werken om ons als derde te kwalificeren en door de sprintrace schoof Max nog een plaats op. We wisten dat McLaren ook heel sterk zou zijn. Dat circuit past heel goed bij hun. Daniel Ricciardo had een betere start en we konden hem niet passeren."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS