Formule 1

Christian Horner: "Lewis staat onder veel hogere druk dan Max"

Uitgegeven door Bart • 24 september 2021 15:05

Lewis Hamilton zei na afloop van de race in Italië dat Max Verstappen mogelijk de crash had veroorzaakt omdat hij onder te hoge druk staat. De Nederlander doet voor het eerst echt mee om de wereldtitel, terwijl de Brit al zeven keer wereldkampioen wordt. Volgens de teambaas van Verstappen Christian Horner zijn de rollen juist omgedraaid, omdat Hamilton voor zijn achtste wereldtitel vecht. Dan zou hij ook dat record van Michael Schumacher uit de boeken rijden.

Hamilton Verstappen


Verstappen lachte het al weg en ook Horner gaat er niet in mee. "Ik denk dat Lewis onder veel hogere druk staat dan Max. Hij gaat voor zijn achtste titel en Max pas voor zijn eerste", aldus Horner tijdens de persconferentie voor de teambazen in Sochi.

"Max geniet enorm van wat hij doet en hij rijdt beter dan ooit. Kijk hoe hij in Zandvoort met de druk omging. Dat weekend stond hij onder immense druk van alle fans die hem zo graag wilden zien winnen. Max rijdt beter dan ooit, geniet van de auto en houdt van de uitdaging en de competitie. Hij heeft niets te verliezen."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS