Formule 1

Christian Horner zag Max Verstappen genieten in Las Vegas: "Hij is van gedachten veranderd"

Uitgegeven door Frank Korsel • 19 november 2023 09:59

LAS VEGAS – Max Verstappen liet zich veelvuldig negatief uit over de Grand Prix van Las Vegas, maar uiteindelijk bleek het toch een spektakel stuk te worden. De Nederlander schreef de Grand Prix op zijn naam en moest wellicht met tegenzin toegeven dat het nog niet zo slecht was. Red Bull-teambaas Christian Horner zegt dat Verstappen na zijn winst anders over het circuit in de gokhoofstad denkt.

Christian Horner Max Verstappen

“Ik vond het een geweldige race. De snelheden hier zijn echt waanzinnig”, begint Horner bij Sky Sports. Verstappen klaagde over het circus om het racen heen en verwachtte dat dit ten koste zou gaan vvan de actie op de baan. Horner geeft toe dat Verstappen er nu anders over denkt: “Dat is ook waar hij van houdt. Een race als deze, hij vond het geweldig en genoot ervan. Ook al kreeg hij een penalty, de manier waarop hij terugkwam, de manier waarop hij vocht, ik denk dat hij misschien van gedachten is veranderd over Vegas”, sluit de vijftigjarige teambaas vrolijk af.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS