Formule 1

Christian Horner door het dolle heen na winnen zesde wereldtitel: "Verzameling ongelooflijke inspanningen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 24 september 2023 07:33

SUZUKA - Na een geweldig jaar waar record na record werd gebroken mag Red Bull, zes races voor het einde van het seizoen, al het constructeurskampioenschap vieren. De Oostenrijkse renstal scoorde in Japan hun zesde kampioenschap. Teambaas Christian Horner deed met een brede glimlach zijn beklag voor de camera bij Damon Hill.

Christian Horner Max Verstappen

Horner probeert zoveel te zeggen dat het er ietwat warrig uitkwam, maar de boodschap was duidelijk: "Dit is de meeste geweldige race geweest, in het meest geweldige seizoen. Het is allemaal te danken aan de jongens, mannen en vrouwen bij Red Bull en in de fabriek in Milton Keynes. Ook onze partners", voegt Horner nog even snel toe. “Het is de verzameling van een ongelooflijke inspanning van iedereen die zijn steentje bijdraagt om resultaten te behalen zoals wij hebben gedaan en natuurlijk is Max op dit moment gewoon op een ander niveau. Vandaag was een ongelooflijke prestatie”, gaat de succesvolle teambaas verder.

Red Bull is weliswaar kampioen geworden, maar Max Verstappen moet nog eventjes geduld hebben. De Nederlander kan tijdens de sprintrace in Qatar zijn derde wereldtitel binnenharken.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS