Formule 1

Charles Leclerc krijgt straf van zijn vriendin: "Zonder dollen, ze heeft me een nacht op de bank laten slapen"

Uitgegeven door Bart • 27 mei 2020 08:49

Eerder deze maand berichtten we al dat Charles Leclerc zijn vriendin Charlotte Siné had buitengesloten. Nadat Charlotte een account op het Twitch-kanaal van de Ferrari-coureur had genomen en via de chat vroeg om binnengelaten te worden, deed Leclerc de deur open. En dat heeft hij geweten. "Zonder dollen, ze heeft me een nacht op de bank laten slapen", aldus de Monegask in een interview met Sky Sports Italia.

Charles Leclerc


In het interview met Alessandro Cattelan zegt Leclerc dat hij tijdens de lockdown steeds meer leert koken. "Ik at alleen maar droge pasta met kip en hoopte dat de restaurants snel open zouden gaan. Maar ik leer steeds beter koken en ben goed in penne al burro. Mijn specialiteit is carbonara."

Leclerc is populair in Italië, zeker na zijn winst in Monza, maar nog niet iedereen herkend hem op straat. "Vorig jaar ging ik na de race in Monza naar een feest en de taxichauffeur vroeg me of ik naar de Grand Prix was geweest. 'Ben jij die jonge coureur van Ferrari?' vroeg hij nog. Dat heb ik maar bevestigd."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS