Formule 1

CUPRA en Scalextric lanceren Team CUPRA edition slotracebaan

Uitgegeven door Deni Volkers • 23 november 2022 19:10 • Print artikel

CUPRA heeft de krachten gebundeld met Scalextric, de meest toonaangevende naam in de slotracewereld. Het resultaat van deze samenwerking is de ‘Team CUPRA edition’, een exclusieve versie van de slotracebaan inclusief twee exemplaren van de elektrische CUPRA e-Racer, de FIA ETCR eTouring Car wereldkampioen van 2022.

Cupra

De Team CUPRA edition racebaan is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen twee merken met race-DNA: CUPRA en Scalextric. De nieuwe slotracebaan wordt geleverd met twee CUPRA’s e-Racer, de iconische, volledig elektrische racewagen uit het ETCR-kampioenschap.


Grensverleggend

CUPRA verlegt op alle gebieden de grenzen, of het nu gaat om design of om geavanceerde aandrijftechnologie. Ook in de digitale wereld gaat CUPRA nu een stap verder. Met Scalextric Advance kunnen gebruikers van de Team CUPRA edition het prestatieniveau van de slotrace-auto’s via een app op de smartphone of tablet vergroten, door de gevoeligheid van de controllers af te stellen en de besturing van de auto’s te verbeteren. Hierdoor zijn nog hogere snelheden mogelijk en veranderen de slotrace-auto’s nog sneller van spoor.

Negen auto’s kunnen tegelijk tegen elkaar racen. De raceposities van de auto’s en de rondetijden worden digitaal geregistreerd, wat de race-actie nog realistischer maakt.

Cupra

Cupra

Cupra

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS