Formule 1

CASA SEAT in het hart van Barcelona, op de hoek van Paseo de Gracia en Avenida Diagonal

Uitgegeven door Johan Vis • 29 juni 2020 12:00 • Print artikel

CASA SEAT opende onlangs zijn deuren en presenteerde alle activiteiten die er te ervaren zijn na de fysieke opening, die binnenkort gepland staat. Tijdens de virtuele opening tonen executives van SEAT, FC Barcelona-goalie Marc ter Stegen en interieurdesigner Lázaro Rosa-Violán bezoekers namens SEAT het nieuwe onderkomen dat in het hart van Barcelona is gevestigd, op de hoek van Paseo de Gracia en Avenida Diagonal.

CASA SEAT

CASA SEAT is een belangrijke mijlpaal voor het merk en is gevestigd in de stad waar SEAT zeventig jaar geleden werd geboren. Het pand wordt een toonaangevende hub voor stedelijke mobiliteit – één van de strategische pijlers van SEAT – en biedt tevens CUPRA de mogelijkheid om zijn nieuwe producten te promoten. “Hier, in het hart van de stad, laten we bezoekers de toekomst van ons merk zien,” verklaart SEAT President Carsten Isensee.

SEAT Vice-president voor Sales & Marketing en CUPRA CEO Wayne Griffiths voegt toe dat “CASA SEAT een voorbeeld is van de huidige relatie tussen SEAT en deze prachtige stad. In dit experience center in het centrum van Barcelona kunnen bezoekers zelf gedetailleerd ervaren waar onze onderneming en onze merken voor staan.”

“Dit wordt een plek waar mensen ideeën gaan uitwisselen, creativiteit ontwikkelen en zaken doen, en tevens een locatie waar media en organisaties welkom zijn. CASA SEAT biedt ruimte voor discussies over mobiliteit, legt de behoeften van steden bloot en biedt creatieve oplossingen dankzij samenwerkingen en open innovatiemogelijkheden,” aldus Christian Stein, hoofd SEAT Communications en verantwoordelijk voor Institutionele Relaties van SEAT en de Volkswagen Groep in Spanje.

Nieuwste trends in stedelijke mobiliteit
Op 2.600 m2 biedt CASA SEAT ruimte voor workshops en tal van culturele interacties rondom mobiliteit, duurzaamheid en technologie. Bezoekers van CASA SEAT ondergaan in de showroom op de eerste verdieping van het gebouw een innovatieve fysieke én digitale ervaring. Daar staan de nieuwste modellen van SEAT en CUPRA, en alle nieuwe urban mobility-producten van de onderneming.

Op de tweede verdieping van het gebouw bevindt zich het grootste geheim van CASA SEAT: het Concept Lab, waar de designers aan het eerste ontwerp van toekomstige modellen van SEAT en CUPRA werken.

CASA SEAT: iconisch design van architect Carlos Ferrater
De beroemde architect Carlos Ferrater en zijn Office of Architecture in Barcelona (OAB) tekenden voor het design en de bouw van CASA SEAT. Zijn ontwerp maakt van CASA SEAT niet alleen een ontmoetingsplek en een iconische locatie in het hart van Barcelona, maar creëert tegelijkertijd ook een fysieke passage tussen Paseo de Gracia en de Pompeia-kerk aan de overkant van de straat.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS