Autosport NL • Dutch Supercar Challenge

Buiten de afgelasting van de F1 Grand Prix van Nederland nog meer races op vernieuwd Circuit Zandvoort uitgesteld

Uitgegeven door Bas Kaligis • 19 maart 2020 18:00 • Print artikel

Buiten de afgelasting van de Nederlandse Formule 1 Grand Prix, kwam vandaag ook het nieuws naar buiten dat de Voorjaarsraces op Circuit Zandvoort worden uitgesteld. De organisatie van V-max Racing Management BV uit Breda kwam met het volgende statement.

Na afgelasting Nederlandse Formule 1 Grand Prix ook Voorjaarsraces op Circuit Zandvoort worden uitgesteld Mazda MX5 Cup Circuit Zandvoort Jumbo Racedagen

"Beste teams, rijders en fans van de Supercar Challenge, de Ford Fiesta en Mazda MX-5 Cups."

"Hierbij de al verwachtte mededeling dat we hebben moeten besluiten dat de testdag van 26 maart aanstaande op Circuit Zandvoort niet doorgaat. Wij vinden het, ondanks het mogelijke kleine risico, niet verantwoord maar ook niet solidair ten opzichte van onze Belgische teams en rijders die onder striktere beperkingen zijn gesteld."

"De Voorjaarsraces die gepland stonden voor 4 en 5 april zullen verzet worden naar een latere datum op Zandvoort met vooraf een testdag. We verwachten op zeer korte termijn een voorlopige datum te kunnen opgeven. Zodra deze bekend is zullen we jullie hiervan op de hoogte brengen."

"Voor U allen sterkte voor de komende moeilijke periode en vooral een goede gezondheid, let op uzelf."

Met vriendelijke groeten mede namens Renata Aartsen en Dick van Elk


Mooie beelden van de eerste race op het vernieuwde Circuit Zandvoort:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS