DTM

Bijna de gehele tuning-industrie vertrouwd op Remus, daarom verlengen ze hun samenwerking met de DTM

Uitgegeven door Peter Vader • 17 mei 2021 16:02

MüNCHEN/ VOITSBERG – De fabrikant van sportuitlaatsystemen Remus heeft zijn samenwerking met de DTM twee jaar verlengd. Het handelsmerk van Remus genaamd Innovation GmbH, die zijn herkomst aan het Oostenrijkse Voitsberg te danken heeft, zal op de komende evenementen bij de startopstelling en in de pitstraat te zien zijn. Daarnaast zal Remus de evenementen van de DTM gebruiken voor specifieke promotionele acties. Remus is opgericht in 1990 en maakte als sportuitlaatsystemen fabrikant een enorme groei door. Hedendaags is het bedrijf wereldmarktleider in zijn sector. "Onze betrokkenheid bij de autosport speelt al jaren een belangrijke rol in ons bedrijf. De enorme internationale aantrekkingskracht die autosport, en met name de DTM, met zich meebrengt, past precies bij Remus. We verheugen ons er dan ook op om deze succesvolle samenwerking voort te zetten", legt Remus CEO Stephan Zöchling uit.

Remus_Mercedes_AMG_GT_Lucas_Auer_HTP_Motorsport

Vertrouwen in Remus
Bijna de gehele tuningindustrie vertrouwd op Remus. Dat houdt in dat tal van gerenommeerde premium voertuigfabrikanten zoals Mercedes-AMG, Porsche, Bentley, McLaren, Aston Martin, BMW en Ducati ook gebruik maken van producten uit West-Stiermarken. Naast de samenwerking met de DTM-serie gebruikt Remus de samenwerking regelmatig voor andere doeleinden. Samen met de teams en fabrikanten van de DTM ontwikkelen zij technologieoverdrachten van het circuit naar de weg.

Langdurig partnerschap
"We zijn erg dankbaar dat Remus al zoveel jaren vertrouwen in de DTM heeft. Remus is een uitstekend voorbeeld van een succesvol en langdurig partnerschap. De diversiteit van het DTM-platform is zeer uitgebreid met de DTM als topserie, de DTM Electric als innovatieproduct en de DTM Trophy als juniorserie. Daarnaast zorgen de DTM Esports en de DTM Classic voor nog meer vernieuwing en enthousiasme", zegt Benedikt Böhme, Managing Director van de overkoepelende organisatie ITR.

Vlakbij Red Bull Ring
De DTM rijdt in 2021 twee races in acht weekenden. Het Italiaanse Monza is de locatie geworden waar de opening van 18 tot 20 juni zal plaatsvinden. De DTM zal van 3 tot en met 5 september te gast zijn op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Het hoofdkantoor van Remus Innovation GmbH is maar 50 kilometer verderop. Alle races worden live uitgezonden op SAT.1 en zijn ook te zien via het online portaal grid.dtm.com.

Remus sportuitlaatsystemen sponsort DTM

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS