Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Bezoekers welkom bij de 6 uur van Monza: "Fans voor hun geduld en voortdurende steun bedanken"

Uitgegeven door Wim Boekel • 21 juni 2021 06:02 • Print artikel

Met de vaccinaties tegen Covid-19 komt de wereld langzaam maar zeker uit haar lockdown vandaan en dat heeft ook positieve gevolgen voor het FIA World Endurance Championship. Het publiek is namelijk weer welkom tijdens de 6 uur van Monza, maar nog wel met een beperkt aantal. Dat betekent dat de Tifosi weer op de tribune kan plaats nemen.

Monza 6 Hours

Het circuit gaat op zondag 18 juli open zijn voor het publiek, waar zij op gepaste afstand van elkaar kunnen zitten op de hoofdtribune langs het rechte stuk. De stoelen worden aangewezen bij de ticketverkoop. Kaarten zijn daardoor alleen bij geautoriseerde ticketbureau’s te verkrijgen. Het ticket komt samen met een parkeerplek bij het circuit.

De kaartjes gaan op 30 juni via www.monzanet.it en www.ticketone.it in de verkoop. De entree is 60 euro met gratis toegang voor kinderen tot 6 jaar en 1 euro voor kinderen tussen 7 en 11. Voor kinderen van 12 tot 17 moet 30 euro entree betaald worden. Vanaf donderdag 1 juli gaan de prijzen stijgen.

Aankoop van een ticket bij de poort gaat niet mogelijk zijn. Het is wel van belang dat er een volledige check-in procedure doorlopen wordt, zodat de gezondheid van de bezoekers voldoende gewaarborgd kunnen worden. Mochten de regels veranderen waardoor toegang niet mogelijk is tot de race, krijgen de ticket eigenaren het volledige bedrag terug. Aanpassingen worden via www.monzanet.it gecommuniceerd.

“We zijn extreem blij dat we in staat zijn om wat van onze loyale fans terug bij het WEC te verwelkomen”, aldus FIA WEC-directeur Frédéric Lequien. “Ik wil iedereen van het Autodromo Nazionale Monza en de Italiaanse autoriteiten danken om dit mogelijk te maken. Ik wil ook onze fans voor hun geduld en voortdurende steun bedanken.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS