Autosport Internationiaal Singleseaters • W Series

Beitske Visser wil het 'oranjelegioen' laten juichen op Zandvoort: "Podium delen met Max Verstappen zal..."

Uitgegeven door Pascal Wekema • 3 september 2021 11:57 • Print artikel

Na haar crash in de kwalificatie vorige week op het circuit van Spa-Francorchamps is Beitske Visser gemotiveerder dan ooit om een fantastisch resultaat neer te zetten in de Zandvoortse duinen.

Beitske Visser W Series

"Na wat er afgelopen weekend in Spa is gebeurd, zou het perfect zijn om op Zandvoort weer in de auto te zitten. Ik had pijn toen ik terugkwam uit het ziekenhuis, maar ik ben zo opgelucht dat ik niet ernstig gewond ben geraakt en dat ik me nu beter voel. Na zo'n zware crash wil je gewoon zo snel mogelijk weer in de auto stappen. Ik voorzie geen problemen. Ik had een harde crash op Zandvoort in 2012 toen ik mijn rug brak en de volgende dag terugkwam om de race te winnen, dus ik hoop dat dat een goed voorteken is", zei Visser in Zandvoort.

"Ik was al vastbesloten om een ​​goed weekend te hebben en goed te presteren tijdens mijn thuisrace, maar wat er in BelgiŽ is gebeurd, heeft me nog vast beradener gemaakt. Het podium delen met Max Verstappen zal net zo opwindend zijn als het rijden op het circuit, en ik ken het oranje leger van fans en dit zal me veel steun geven als de W Series-coureurs vol gas de Tarzanbocht in rijden. Ik wil ze veel geven om voor te schreeuwen", sloot Beitske Visser af.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS