Autosport Internationiaal Singleseaters • W Series

Beitske Visser succesvol: "In de eerste race kon ik wegrijden, de tweede race was chaos"

Uitgegeven door Bart • 12 juni 2020 10:38 • Print artikel

Beitske Visser is uitstekend begonnen aan de W Series Esports League. De 25-jarige Nederlandse won op het virtuele Autodromo Nazionale di Monza de eerste en derde race en staat na het eerste event bovenaan de ranglijst. Visser, die vorig jaar op het echte circuit als tweede eindigde achter Jamie Chadwick, noteerde in de tweede race met reversed grid een negende plaats.

Beitske Visser


Visser heeft een voorsprong van drie punten op Irina Sidorkova en was uiteraard tevreden met de start van het Esports seizoen. "In de eerste race had ik een goede start, pakte meteen de leiding en kon mooi wegrijden. De tweede race was een chaos. Ik moest als laatste beginnen en had geen goede start. Ik had wat schade en was daardoor niet erg snel, maar kon gelukkig wel wat puntjes sprokkelen."

"In de laatste race werd ik in de kwalificatie opnieuw verslagen door Caitlin Wood, dus daar moet ik nog wel aan werken. We verprutsten allebei onze start en gingen met vijf auto's naast elkaar de eerste bocht in. Gelukkig kwamen we er allemaal goed doorheen. In de eerste ronden was Nerea Marti erg snel, maar ik kon aanhaken, haar voorbij en vervolgens van het veld wegrijden. Het doel is om dit door te trekken in Austin en hopelijk gaat de race met reversed grid dan wat beter."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS