Autosport Internationiaal Singleseaters • W Series

Beitske Visser pakt opnieuw twee zeges in Esports League + UITSLAGEN: "Ik wil blijven winnen"

Uitgegeven door Bart • 19 juni 2020 09:44 • Print artikel

Beitske Visser domineert de W Series Esports League. Net als in de openingsronde vorige week in virtueel Monza pakte de 25-jarige Nederlandse donderdagavond in Austin opnieuw twee overwinningen. Op het Circuit of the Americas won Visser de eerste en de derde race. De tweede race is met reversed grid en vanaf de laatste plaats klom ze op naar P6. Door ook nog de snelste rondetijd te rijden, pakte Visser een bonuspunt en sprokkelde zo 51 bij elkaar.

Beitske Visser


"Circuit of the Americas is een heel ander circuit dan Monza dat veel lange rechte stukken heeft", zo reageerde Visser na haar dubbele overwinning. "COTA is snel en vloeiend, zeker de eerste sector. Als je in één van de bochten een fout maakt, voel je dat in de bochten daarna. Daar moet je in een goede flow zitten. Dan heb je ook nog het probleem van de track limits. Daardoor is de kwalificatie enorm lastig."

Visser verwacht dat de concurrentie de komende weken dichterbij zal komen. "Ik hoop dat ik kan blijven winnen, dat is wel het doel, maar alle andere coureurs zullen ook hard blijven trainen. Brands Hatch is een korter circuit, dus daar zal iedereen dichter bij elkaar zitten."

Resultaten W Series Esports League en tussenstand!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS