Autosport Internationiaal Singleseaters • W Series

Beitske Visser na derde ronde Esports League: "Er vloog een auto door de lucht en die miste ik maar net"

Uitgegeven door Bart • 26 juni 2020 17:09 • Print artikel

Beitske Visser verstevigde donderdagavond haar leidende positie in de stand om de W Series Esports League. Onze landgenote won de eerste race, werd tweede in de chaotische tweede race met reversed grid en sloot af met een vierde plaats. Visser maakte het nodige mee en was tevreden met haar oogst van de avond.

Beitske Visser


"In de eerste race startte ik als tweede en ging naast Caitlin Wood de eerste bocht in. Ik gokte er een beetje op dat ze zou remmen, zodat ik via de buitenkant kon inhalen. De race met reversed grid begon ik rustig, maar bocht 2 en 3 waren een chaos. Ik probeerde iedereen te ontwijken. Tussen bocht 3 en 4 vloog er een auto door de lucht en die miste ik maar net. Ik moest door het gras om die te ontwijken, maar liep gelukkig geen schade op en kon nog oprukken naar P2."

"In de laatste race kwalificeerde ik met op pole position, maar verprutste ik mijn start. Daarna had ik een mooi, lang gevecht met Marta Garcia en Irina Sidorkova. Helaas raakte ik de muur en viel ik wat terug. Maar het waren mooie gevechten en ik hoop dat we die nog meer gaan krijgen."

Uitslagen W Series Esports League en wat staat Beitske Visser in de stand?

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS