Autosport Internationiaal Singleseaters • W Series

Beitske Visser geniet in Esports League: "Dit was een bijna perfecte ronde"

Uitgegeven door Bart • 3 juli 2020 13:30 • Print artikel

Beitske Visser heeft tijdens de vierde ronde van de W Series Esports League opnieuw huis gehouden. De 25-jarige Nederlandse won de eerste en derde race van pole position. In de tweede race met reversed grid moest ze van achteraan komen, maar een fraaie opmars werd beloond met de tweede plaats. In alle drie de races noteerde Visser de snelste rondetijd. "Dit was een bijna perfecte ronde voor mij", zegt Visser in een reactie.

Beitske Visser


"In de eerste race vertrok ik van pole position en had ik in de eerste rondjes een fraaie battle met Marta Garcia. We gingen meerdere keren zij aan zij en na een paar rondjes kon ik haar inhalen. In de tweede race met reversed grid koos ik voor dezelfde aanpak als vorige week in Brands Hatch. Rustig beginnen en schade voorkomen. Daardoor kon ik oprukken naar P2, maar Irina was te ver weg."

"In de laatste race pakte ik weer pole position en had ik eindelijk een keer een goede start. In de eerste rondes was ik echt aan het pushen en heb ik de banden iets oververhit, maar tegen het einde kwamen ze weer terug en werd het gat weer groter. De volgende ronde is in Spa-Francorchamps en dat vind iedereen een leuke baan. Met die lange rechte stukken zal het best wel cool worden. Veel slipstreaming, dus het zal lastig worden om ook daar te winnen, maar ik ga het proberen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS