Autosport Internationiaal Singleseaters • W Series

Beitske Visser behoudt ruim de leiding na twee tweede plaatsen in Spa-Francorchamps

Uitgegeven door Bart • 10 juli 2020 13:37 • Print artikel

De vijfde ronde van de W Series Esports League werd donderdagavond gehouden in virtueel Spa-Francorchamps. Beitske Visser wist in tegenstelling tot de eerste vier events geen race te winnen. De 25-jarige coureur pakte wel twee tweede plaatsen in de eerste en derde race. In beide races ging de overwinning naar de Spaanse Marta Garcia. In de tussenstand van de Esports League gaat Visser aan de leiding met 250 punten, 49 meer dan de nummer twee Irina Sidorkova.

Marta Garcia


In de eerste race vochten Garcia, Visser en Sidorkova een felle strijd uit om de winst. Visser zat bijna continu binnen een seconde van de Spaanse. In de laatste ronde probeerde onze landgenote het in de Bus Stop Chicane, maar die poging slaagde net niet.

In de tweede race met reversed grid viel er weinig eer te behalen voor Visser. Ze raakte betrokken bij de chaos in de eerste bocht en kwam niet verder dan P15. In de derde en laatste race van de avond ging het weer tussen Garcia en Visser en opnieuw trok de Spaanse aan het langste eind.

Bekijk hier de resultaten van de drie races en de tussenstand in het klassement.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS