Autosport Internationiaal Singleseaters • Formule E

Audi fabriekscoureur Robin Frijns: "Eindelijk weer"

Uitgegeven door Aliza Kaligis • 25 februari 2021 15:39 • Print artikel

Naast het fabrieksteam Audi Sport ABT Schaeffler neemt ook het team Envision Virgin Racing met de door Audi ontwikkelde e-tron FE07 deel aan het Formule E-seizoen. Hier is de Nederlandse Audi-fabriekscoureur Robin Frijns één van de rijders, zijn teamgenoot is de Nieuw-Zeelander Nick Cassidy, die nieuw in de serie is. Frijns komt dit seizoen opnieuw in actie in de Formule E in combinatie met het FIA WEC.

Robin Frijns

“Ik verheug me erop dat we eindelijk weer mogen racen”, zegt Frijns, die Ook de Nederlandse Audi-fabriekscoureur Robin Frijns komt dit seizoen opnieuw in actie in de Formule E.

Robin Frijns FIA FE

“Vorig seizoen had ik in de Formule E helaas veel pech, daarom kan het dit jaar eigenlijk alleen maar beter worden. Natuurlijk zijn er vanwege de coronasituatie nog veel onzekere factoren, maar in ieder geval gaan we dit weekeinde in Saoedi-Arabië van start, dat is een goed teken!”

In Nederland zijn de races van de Formule E te zien via Ziggo en Eurosport.

Robin Frijns
Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS