Formule 1

Aston Martin hoort thuis in de F1: "Dit is een merk dat al enorm veel succes heeft gehad"

Uitgegeven door Peter Vader • 19 januari 2021 20:26

Lawrence Stroll, executive chairman van Aston Martin, zegt dat de Formule 1 de plek is waar de legendarische fabrikant thuishoort en waarbij het plan is "mensen rechtop te laten zitten en het merk op te merken". Het Racing Point-team van Stroll is omgedoopt in Aston Martin F1, in de nasleep van de investeringen van vorig jaar van de Canadese miljardair in de prestigieuze luxe autofabrikant, die op het punt stond in te storten. Het fortuin van Aston Martin omkeren en het voorbereiden op de aardverschuiving van de auto-industrie naar elektrificatie, zal een uitdagende taak zijn waarbij de betrokkenheid bij de Formule 1 een cruciale rol zal spelen.

Aston_Martin_Cognizant_totem

"Het is heel duidelijk en simpel, de Formule 1 is waar Aston Martin nu thuishoort", zei Stroll toen hem door f1i.com werd gevraagd hoe belangrijk het is voor het bedrijf om vertegenwoordigd te zijn in de F1. "Dit is een merk dat al enorm veel succes heeft gehad op het hoogste niveau van de internationale autosport, zoals bijvoorbeeld bij de 24 uur van Le Mans. Nu hebben we de kans om een nieuwe pagina in de geschiedenisboeken te schrijven. Dat is een enorm opwindend en uitdagend vooruitzicht voor iedereen die een liefhebber is van het merk Aston Martin, voor de fans van de Formule 1 en voor de sport zelf."



Ben jij al lid van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

Youtube RaceXpress



 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS