Formule 1

Aston Martin Formule 1 team maakt nieuwe partner bekend

Uitgegeven door Pascal Wekema • 14 april 2021 20:23

Het Aston Martin Formule 1 team staat dit seizoen na een afwezigheid van 60 jaar weer op de grid van de Formule 1 met Lance Stroll en Sebastian Vettel als coureurs. Het team is flink aan de weg aan het timmeren en kan een nieuwe partner bekend maken. Vanaf nu gaan Aston Martin Formule 1 en OGIO een samenwerking aan.

Aston Martin Cognizant Formula One™ Team

OGIO zal het team ondersteunen met het vervoer van de bagage van de coureurs en teamleden tijdens dit seizoen. Wat dit seizoen een uitdaging is met de volle Formule 1 kalender. OGIO zal deze enorme logistieke operatie om de bagage van de meer dan 450 medewerkers te vervoeren voor haar rekening nemen. Het merk werd opgericht in 1987 en is onderdeel van Callaway Golf Competition.

OGIO Sebastian Vettel Aston Martin Cognizant Formula One™ Team

“Het is enorm spannend om OGIO te verwelkomen als onze officiële teambagageleverancier van het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team", zei Matthew Chapman, Head of Licensing & Merchandise, Aston Martin Cognizant Formula One™ Team. "De relatie met OGIO past perfect bij ons waar creativiteit, kwaliteit en vooruitstrevendheid met een duurzame mentaliteit voorop staan ​​in hun merkwaarden."

“We zijn verheugd de samenwerking met het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team aan te kondigen", vulde Greg Pearse, commercieel directeur van Callaway Golf EMEA - het moederbedrijf van OGIO - aan. “Werken met zo'n iconisch automerk is een echt voorrecht. Als bedrijven delen we veel gemeenschappelijke kenmerken, zoals vakmanschap, passie en innovatie. Dit zijn de waarden die ons blijven inspireren en we zijn er trots op deel uit te maken van de welkome terugkeer van Aston Martin in de sport."

Lance Stroll Aston Martin Cognizant Formula One™ Team



 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS