Autosport NL • Dutch Supercar Challenge

Altijd eens een raceauto willen proberen? Schrijf je nog snel in voor de introductiedag op 21 november van de Ford Fiesta Cup en Mazda MX-5 Cup

Uitgegeven door Bas Kaligis • 19 november 2020 17:44 • Print artikel

Ford Fiesta Sprint Cup

Na de twee goed bezochte en succesvolle introductiedagen op Circuit Zolder (2019) en TT-circuit Assen (februari 2020), volgt nu aankomende zaterdag 21 november de volgende introductiedag! Dit is een unieke kans voor karters met autosportambities of autocoureurs die eens kennis willen maken met de Ford Fiesta Cup-racer en de Mazda MX-5 Cup-racer! Op zaterdag 21 november 2020 houdt V-Max Racing Management van Dick van Elk uit Breda; de organisatie van de Ford Fiesta Sprint Cup Nederland en België en de Mazda MX-5 Cup, in samenwerking met RaceXpress.nl de derde introductiedag op het Circuit Zandvoort voor geïnteresseerden in de twee Cup-klassen. Zowel de Ford Fiesta Sprint Cup als de Mazda MX-5 Cup hebben zich inmiddels bewezen als twee spectaculaire raceklassen. Bovendien zijn deze klassen een uitstekende eerste stap vanuit de karts naar de autosport.

Mazda MX5 Cup

Zo staat er in 2021 weer een mooie kalender op het programma en wordt er ook weer geracet op het Circuit Zandvoort met de nieuwe layout voor de Formule 1 inclusief de twee kombochten (bekijk hier de vernieuwingen).

Ford Fiesta Sprint Cup Zolder

Enthousiaste reacties na rijden in Ford Fiesta en Mazda MX5 Cup!
De eerste twee introductiedagen trokken veel geïnteresseerden en de reacties na het rijden waren erg enthousiast en we zagen veel blije gezichten! Ook lieten met name de karters een goede indruk achter en toonden een goede wagenbeheersing! Nu staat alweer de volgende op het programma op Circuit Zandvoort en wie wil er nu niet door de nieuwe kombochten racen....?

enthousiaste reacties


Mazda MX5 Cup


Derde introductiedag op Circuit Zandvoort op zaterdag 21 november

Meld je snel aan voor de komende zaterdag 21 november en krijg alle informatie over deelname aan de Ford Fiesta Sprint Cup of Mazda MX-5 Cup. Bovendien staat de dag gepland voor taxiritten om mee te rijden met een professionele coureur of om zelf te rijden in een van de cup-auto’s. Rijders die in 2020 15 jaar of ouder zijn, zijn welkom. Neem dus je racekleding, overall, handschoenen, raceschoenen en helm mee. Kosten voor deelname aan deze dag zijn 300 Euro inclusief de BTW.

Milan Teekens en Maxime Oosten

De introductiedag Ford Fiesta Sprint Cup en Mazda MX-5 Cup van 21 november op Circuit Zandvoort ziet er als volgt uit:

Welkom paddock Circuit Zandvoort:

presentatie
- V-Max Racing: Wie zijn wij?
- Info over Ford Fiesta Sprint Cup
- Info over Mazda MX-5 Cup
- Info over racelicentie
- Tips over zoektocht naar sponsoring
- Racekalender 2021

trackaction
- Taxiritten en meerijden met coureur
- Zelf rijden in Ford Fiesta Cup-auto en Mazda MX-5 Cup-racer
met instructeur

Mazda MX-5 Cup

Schrijf je nu in voor de introductiedag Ford Fiesta Sprint Cup en Mazda MX-5 Cup op 21 november op Circuit Zandvoort!
Wil je meer informatie en je aanmelden stuur dan zo spoedig mogelijk een mail naar bkaligis@racexpress.nl en wij zorgen dat V-Max Racing jou de info voor deelname toestuurt.

Meer informatie over deze officiële Nederlandse Kampioenschappen :

Ford Fiesta Sprint Cup

www.fordfiestacup.nl

Mazda MX-5 Cup

www.mazda-mx5cup.nl

mazda Cup Zandvoort


Schrijf je nu in voor de introductiedag Ford Fiesta Sprint Cup en Mazda MX-5 Cup op 21 november op Circuit Zandvoort!
Wil je meer informatie en je aanmelden stuur dan een mail naar bkaligis@racexpress.nl en wij zorgen dat V-Max Racing jou de info voor deelname toestuurt.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS