Formule 1

Alfa Romeo teambaas Frédéric Vasseur: "Kimi zit nog steeds in thuisisolatie, zonder symptomen"

Uitgegeven door Pascal Wekema • 10 september 2021 09:03 • Print artikel

Alfa Romeo teambaas Frédéric Vasseur gaat optimistisch richting de Italiaanse Grand Prix, tevens de thuisrace van het team. Na de goede prestaties in Zandvoort hoopt hij, gesteund door de tifosi, een goed resultaat neer te zetten.

Alfa Romeo Racing GP Monza

"Allereerst wensen we Kimi een spoedig herstel: hij zit nog steeds in thuisisolatie, zonder symptomen, en we kunnen niet wachten om hem weer bij ons te hebben. Robert zal hem vervangen, na het goede werk dat hij in Nederland heeft gedaan en het team zal zijn best doen om hem te ondersteunen", begint de teambaas in een voorbeschouwing van het team.

"We zijn in Italië, klaar voor onze thuisrace: Na het spektakel van Zandvoort kunnen we niet wachten om te zien wat de tifosi in petto hebben. We zullen deze gelegenheid vieren met een speciale kleurstelling en een groot activiteitenprogramma in het historische hoofdkantoor van Alfa Romeo, maar we willen ook dat de actie op het circuit bijdraagt aan de feeststemming. We hebben weer een stap voorwaarts gezet in Nederland, met onze beste kwalificatieprestatie sinds 2014. En het is alleen door bepaalde omstandigheden, dat we zondag niet in de strijd om de punten konden zijn. Monza zal een heel andere uitdaging zijn en de ’Sprint Kwalificatie’ zou ook een kans kunnen zijn om onze kaarten uit te spelen, maar we zullen er klaar voor zijn om opnieuw 100 procent te geven. Een goed resultaat voor dit publiek zou erg speciaal zijn", zei teambaas Frédéric Vasseur.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS