Formule 1

Alfa Romeo Racing ORLEN stijgt op met GlobeAir

Uitgegeven door Pascal Wekema • 22 april 2021 15:07 • Print artikel

Alfa Romeo Racing ORLEN heeft de samenwerking met GlobeAir verlengd en zal ook dit seizoen in stijl de wereld rondvliegen tijdens het drukke Formule 1-seizoen.

Alfa Romeo Racing ORLEN stijgt op met GlobeAir

GlobeAir en het Alfa Romeo Racing Team werken al sinds 2018 samen en hebben een goede relatie opgebouwd. GlobeAir heeft een solide staat van dienst in de sportwereld. Atleten vertegenwoordigen 22% van alle 11.000 vluchten die het bedrijf jaarlijks uitvoert.

Frédéric Vasseur, teambaas Alfa Romeo Racing ORLEN: "Ons partnerschap met GlobeAir is de afgelopen jaren erg belangrijk gebleken voor het team en we zijn blij deze relatie verder uit te bouwen. Reizen is een belangrijk onderdeel van onze activiteiten en GlobeAir stelt ons in staat om een ​​nieuw niveau van flexibiliteit en efficiëntie voor ons personeel te hebben: de oplossingen van GlobeAir zijn afgestemd op onze behoeften en we kijken ernaar uit om dit seizoen met hen te vliegen."

Bernhard Fragner, CEO van GlobeAir: "Door samen te werken met Alfa Romeo Racing ORLEN hebben we de kans gekregen om twee van GlobeAir's snelst groeiende klantensegmenten tevreden te stellen: atleten en motorsport. We zijn er trots op dat we achter zo'n gevestigd merk staan ​​en hoogwaardige reisoplossingen bieden volgens elkaars duurzaamheidsplan. Samen kunnen we waardevolle win-winsituatie creëren voor onze klanten, zodat ze exclusieve ervaringen opdoen die niet te koop zijn. "

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS