Formule 1

Alexander Albon opnieuw op jacht naar punten in Singapore: “Normaal gesproken geen circuit voor onze auto”

Uitgegeven door Frank Korsel • 14 september 2023 12:31

MARINA BAY - Alexander Albon liet zich tijdens de Nederlandse en Italiaanse Grands Prix van zijn beste kant zien door mooie punten voor Williams te scoren. Komend weekend is het tijd voor de Grand Prix van Singapore, traditioneel gezien de uitdagendste race van het seizoen. Albon is zich daar goed van bewust en heeft zich tot in de puntjes voorbereidt.

Alexander Albon

“We keren terug naar een stratencircuit dat erg hobbelig en onvergeeflijk is, en door de hitte is het een van de moeilijkste en meest veeleisende races van het jaar”, begint de Brits-Thaise Williams-coureur in een persbericht van het team. Albon geeft aan de afgelopen week veel bezig te zijn geweest met het acclimatiseren aan het Zuid-Aziatische klimaat. “Hoewel dit normaal gesproken geen circuit is dat geschikt is voor onze auto, zal het interessant zijn om te zien hoe het dit weekend presteert, waarbij het weer de zaken waarschijnlijk ook uitdagender zal maken.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS