Autosport Internationaal Toerwagens • Le Mans

Alex Lynn keert met United Autosports naar Le Mans: "Ik kan niet wachten..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 9 april 2021 09:04 • Print artikel

Alex Lynn keert dit jaar na vier jaar terug in de LMP2-klasse tijdens de 24 uur van Le Mans. De GTE-Pro kampioen van Aston Martin gaat samen met Paul di Resta rijden in de Oreca 07 Gibson met startnummer 23. De derde coureur van het team moet nog aangekondigd worden.

United Autosports 24U van Le Mans

“Ik ben extreem blij om mij bij United Autosports te voegen voor de 2021 Le Mans 24 Uur”, zegt Lynn over zijn terugkeer naar Le Mans. “Het voelt als thuis komen, het rijden in een prototype. Om dat te doen met het winnende LMP2 team en coureur Paul di Resta is een grote kans. Nadat ik vorig jaar op de toptrede van het podium stond, kan ik niet wachten om weer te gaan en ik ben er zeker om die twee te doen.”

De coureur reed in 2017 in de LMP2 en vestigde zijn naam in het enduranceracen, waarna hij een fabriekscoureur voor Aston Martin werd in de GTE-Pro. “Het is een tijdje geleden dat Alex bij ons racete en hij heeft sindsdien zoveel bereikt als coureur”, zegt de managing director van het team, Richard Dean. “Hij is een Le Mans-winnaar in de GTE en ik kijk er naar uit wat hij in Le Mans met ons team gaat bereiken. Alex gaat er goed tussen passen en met Paul werken om het beste uit de auto te halen. Welkom bij het team, Alex!”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS