Formule 1

Afwezige Fernando Alonso: "Het wordt enorm spannend om de eerste keer met de Alpine A521 te rijden"

Uitgegeven door Bart • 2 maart 2021 18:02 • Print artikel

Fernando Alonso keert dit jaar na een afwezigheid van twee seizoenen terug in de Formule 1. De Spanjaard wordt in juli 40, maar denkt nog altijd hoge ogen te kunnen scoren op het hoogste niveau. Samen met teamgenoot Esteban Ocon verwacht Alonso voorin mee te strijden. "Ik ben heel blij dat ik terug ben in de Formule 1 en deel uitmaak van een nieuw hoofdstuk in de sport met het Alpine F1 Team", aldus Alonso in een eerste reactie.

Alpine A521


"Ik heb hard gewerkt aan mijn terugkeer in de Formule 1 en mijn plan is om vanaf het begin direct aan te vallen", zo waarschuwt Alonso de concurrentie. "Het wordt enorm spannend om de eerste keer in de auto te rijden en ik hoop dat beide fabrieken van dat moment kunnen genieten."

"We vormen een sterk team en samen met Esteban moeten we de stijgende lijn van vorig jaar doortrekken en goede resultaten boeken. We realiseren ons dat het een enorm spannend seizoen wordt, maar we gaan de strijd graag aan. De auto ziet er geweldig uit en ik bewaar dierbare herinneringen aan racen in een blauwe Formule 1-auto.”Ben jij al gratis lid van het RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS