Autosport Internationaal Toerwagens • Blancpain Endurance Series

24H SPA - Ferrari klaar voor de eindoverwinning met nog een uur te gaan; Breukers leidt nog steeds de Silver Cup

Uitgegeven door Peter Vader • 1 augustus 2021 14:00

Met nog een uur te gaan in de 2021-editie van de TotalEnergies 24 Hours of Spa, heeft de #51 Iron Lynx Ferrari een voorsprong van 23 seconden op het #32 Audi Sport Team WRT. Alessandro Pier Guidi verdubbelde het gat tijdens zijn laatste stint. Er is nog maar één pitstop over voor de leidende auto's in de TotalEnergies 24 Hours of Spa 2021, maar het ziet ernaar uit dat Pier Guidi/Nielsen/Ledogar hun #51 Iron Lynx Ferrari naar de bovenste trede van het podium zullen rijden.

Ferrari_stelt_kandidatuur_voor_eindzege

Met iets meer dan twee uur te gaan in de Belgische endurance-klassieker viel er lichte regen op het circuit van Spa-Francorchamps, en het werd al snel duidelijk dat Alessandro Pier Guidi zich in die omstandigheden comfortabeler voelde dan Dries Vanthoor in de #32 Audi. De Italiaanse coureur verhoogde zijn voorsprong van zes naar 23 seconden na 23 uur. De #95 Garage 59 Aston Martin rijdt nog steeds op de derde plaats. Met nog een uur te gaan, lijken de huidige klasseleiders klaar voor succes: de #90 Madpanda Mercedes-AMG in Silver Cup (11e algemeen), de #53 AF Corse Ferrari (14e algemeen) in Pro-Am en de #166 Hägeli B T2 Racing Porsche (33e algemeen) in Am Cup.



Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS