Formule 1

"We moeten de koppen bij elkaar steken en onze problemen onderzoeken in aanloop naar de F1 in Barcelona"

Uitgegeven door HJ van Keulen • 12 juni 2024 08:01

Montreal - Stake F1 Team KICK Sauber zag wel de zwart-wit geblokte vlag in de Grand Prix van Canada. Valtteri Bottas en Zhou Guanyu - die allebei vanuit de pitstraat startten nadat ze de achtervleugels van hun auto hadden verwisseld - hielden het hoofd koel in moeilijke omstandigheden en op een gladde baan, maar konden geen punten scoren en finishten als 13e en 15e op het circuit Gilles Villeneuve.

Stake F1 Team KICK Sauber

"Het is weer een lastige race voor ons gebleken, bovenop wat over het algemeen een uitdagend weekend is geweest. Hoewel er veel gebeurde tijdens de race, was het een eenzame race voor mij, vooral in de tweede helft. Net als in Monaco voelde ik me niet helemaal zeker met de auto, vooral wat remmen en bochtenwerk betreft. Na een weekend als dit moeten we de koppen bij elkaar steken en onze problemen onderzoeken om ze aan te pakken in de aanloop naar de F1 in Barcelona."

Het team keert nu terug naar Europa om te hergroeperen en zich voor te bereiden op de volgende Grands Prix - een driedubbele in Spanje, Oostenrijk en Groot-BrittanniŽ. En eind juli volgt de Grand Prix van BelgiŽ.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS