Formule 1

'Het is allemaal niet dramatisch voor Max Verstappen' - Nederlandse Formule 1-kenner ontkracht Red Bull-ellende en titelgevecht-hype

Uitgegeven door Bas Kaligis • 1 juni 2024 07:00

Rivalen die dromen van een titelgevecht zullen teleurgesteld zijn, want Allard Kalff gelooft dat iedereen 'doet alsof het allemaal dramatisch is', maar dat dat niet zo is - Red Bull zal weer winnen en heel snel, zegt hij.

Max Verstappen Red Bull Racing F1


Max Verstappen verloor twee van de laatste drie Grands Prix, Miami en Monaco. “We moeten niet dramatisch doen”, vertelde Kalff aan Viaplays In the Slipstream. “In Shanghai en Suzuka was Max oppermachtig. Dat kan niet plotseling verdwijnen. Het is ook circuitafhankelijk en Max had makkelijk kunnen winnen in Miami als hij die paal niet omver had gereden.”

“Als Max zijn ronde hier in de kwalificatie afmaakt, staat hij gewoon op de eerste rij en wordt hij tweede achter Leclerc. Dan praat je heel anders. We doen nu alsof het allemaal dramatisch is, maar we zullen eerst Canada en Barcelona afwachten. Hij kan winnen in Canada en hij zal winnen in Barcelona.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS