Formule 1

'Dit moet stoppen!' - Kelly Piquet en Max Verstappen doen emotionele oproep

Uitgegeven door Bas Kaligis • 12 juni 2024 17:50

Kelly Piqueten Max Verstappen hebben op Instagram een oproep gedaan aan social media-trollen om te stoppen met de 'leugens' en 'haat' omdat het 'real-life gevolgen' heeft.

Max Verstappen


Piquet heeft sinds 2021 een relatie met Verstappen en is vaak aanwezig tijdens Grand Prix-weekenden om de drievoudig wereldkampioen F1 aan te moedigen.

De laatste tijd is het Braziliaanse model echter het doelwit geworden van social media-trollen die beschuldigingen en nepnieuws hebben geuit en zelfs 'gefotoshopte screenshots' hebben gebruikt.

Piquet en Verstappen hebben op Instagram een oproep gedaan om een einde te maken aan de 'haat' die wordt gezaaid. "Een berichtje van mij en een vriendelijke herinnering aan iedereen...", schreef Kelly Piquet. "De onlinewereld kan om verschillende redenen een prachtige plek zijn, maar ook een hele enge als er met verkeerde informatie en leugens wordt gesmeten."

"Ik weet niet zeker wat de juiste aanpak is om haat die voortkomt uit onwaarheden aan te pakken. Ik heb overwogen om een reactie op te stellen en die te laten staan. Ik heb al meer dan drie jaar te maken met een vreemde en verontrustende golf van beschuldigingen, geruchten, verzonnen situaties, valse getuigenissen, gefotoshopte screenshots, noem maar op. Al die tijd heb ik gezwegen en ben ik niet ingegaan op deze belachelijke beweringen."

"Vooral de beschuldigingen van de afgelopen maanden zijn op het gebied van laster van een ander niveau. Degenen die mij kennen, weten dat ik mezelf nooit in zulke posities zou brengen, bepaalde dingen zou zeggen of op zo'n manier zou handelen. Ik ben verre van perfect, maar ik ben wel trots op mijn waarden, moraal en manier van doen. Laat dat duidelijk zijn."

"Als mens raken de opmerkingen en haat mij en de mensen om mij heen diep. Ik hoop dat dit dient als een herinnering voor mensen om online inhoud te verifiŽren voordat ze bedreigingen uiten."

Kelly Piquet de mooie vriendin van Max Verstappen:

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS