Autosport Internationaal Toerwagens • WTCC

Terugkerende Ekblom zet Volvo wederom bovenaan, top vijf positie voor Coronel + UITSLAG

Uitgegeven door Johan Vis • 24 september 2016 10:01 • Print artikel

SHANGHAI - Polestar Cyan Racing coureur Fredrik Ekblom noteerde bij zijn terugkeer in het FIA World Touring Car Championship de snelste tijd in de tweede vrije training op het Shanghai International Circuit. De Nederlanders Tom Coronel en Nick Catsburg prepareren zich op hetgeen wat komen gaat dit weekend in China.

Ekblom

De Zweede noteerde in de Volvo S60 Polestar TC1 een tijd van 1m51.400s op het 4.603 kilometer lange Chinese circuit, waarbij hij de tijd van zijn teamgenoot Thed Björk uit de eerste vrije training flink verbeterde.

WTCC Trophy titelkandidaat John Filippi noteerde in de Campos Racing Chevrolet de tweede tijd gevolgd door de wederom sterk rijdende Björk in de tweede Volvo Polestar.

Nipt voor Tom Coronel noteerde Mehdi Bennani de vierde tijd, waarmee de Nederlander zich sterk verbeterde ten opzichte van zijn eerste vrije training waar hij niet verder kwam dan de elfde tijd.

De top tien werd compleet gemaakt door Tiago Monteiro op de zesde positie, Tom Chilton op de zevende, Norbert Michelisz als achtste, Gabriele Tarquini als negende en José María López sloot de top tien af in de tweede vrije training.

Nicky Catsburg noteerde de elfde tijd in de tweede vrije training op het Shanghai International Circuit.

UITSLAG FIA WTCC vrije training 2 Shanghai


Koopjedeal


De beste dagdeals overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer van mega-kortingen. Bestudeer eens vrijblijvend de leukste aanbiedingen!

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS