Autosport Internationaal Toerwagens • WTCR

Teamgenoot van Tom Coronel ook in 2015 bij ROAL Motorsport in WTCC

Uitgegeven door Johan Vis • 30 januari 2015 13:53

Tom Chilton heeft opnieuw getekend bij ROAL Motorsport om komend seizoen ook uit te komen in het FIA World Touring Car Championship en de beschikking te hebben over de Chevrolet RML Cruze TC1. Afgelopen seizoen eindigde de Brit op een achtste positie in het kampioenschap, één positie achter zijn teamgenoot en de tweede Tom bij de Italiaanse equipe, Tom Coronel. Daarnaast behaalde Chilton twee podium posities in zijn ‘Chevy’.

Tom Chilton

“Ik ben erg blij dat ik opnieuw uitkom met ROAL Motorsport in het WTCC”, verklaarde Tom Chilton over zijn vernieuwde samenwerking. “Vorig jaar vond ik snel mijn draai bij het team en kon ik een aantal zeer goede resultaten boeken met als hoogtepunt de Yokohama Teams Trophy. Daarnaast ben ik al de gehele winter druk aan het trainen en kan ik niet wachten om terug te keren in de toerwagen”.

“We hebben een aantal grote doelen voor ogen komend seizoen nadat we in 2014 veel succes kenden. Het team en ik zijn dan ook erg blij dat we Tom terug hebben in ons team”, verklaarde Roberto Ravaglia, teambaas van ROAL Motorsport. “Vorig jaar liet hij uitstekend werk zien en we zijn erg benieuwd hoe hij de stijgende lijn dit jaar doortrekt.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS