Autosport Internationaal Toerwagens • WTCR

Stefano D’Aste maakt comeback in WTCC "Wil Munnich Motorsport bedanken voor deze kans"

Uitgegeven door Johan Vis • 13 februari 2015 09:14

Stefano D’Aste keert komend seizoen terug in het WTCC, nadat de Italiaan eind 2013 geen stoeltje kon vinden in het FIA World Touring Car Championship en een sabbatical moest nemen. D’Aste kwam de afgelopen jaren uit in een BMW voor het Italiaanse Proteam, maar rijdt vanaf komend seizoen in de Chevrolet RML Cruze TC1 van het All-Inkl Munnich Motorsport .

Stefano D'Aste WTCC 2015

De 40-jarige Italiaan rijdt overigens niet het gehele seizoen voor het Duitse team van Rene Munnich. Zo valt zijn eigen raceproject tegelijk samen met de WTCC-kalender, waardoor hij slechts acht weekenden uitkomt in zijn geliefde FIA World Touring Car Championship.

“Ik ben erg blij met mijn terugkeer in het WTCC”, verklaarde Stefano D’Aste tegenover de pers. “Ik heb de toerwagenklasse en de mensen uit die wereld het afgelopen jaar wel erg gemist. Vorig jaar heb ik Munnich Motorsport al bezocht tijdens de race op Paul Ricard en ik betreurde het dat ik niet zelf kon rijden. Ik wil teammanager Dominik Greiner en teameigenaar Rene Munnich bedanken voor deze kans.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS