Autosport Internationaal Toerwagens • WTCR

Rentree Craft-Bamboo Racing in WTCC “Bezig met een tweede toerwagen”

Uitgegeven door Johan Vis • 19 januari 2015 14:09

Craft-Bamboo Racing keert terug in het FIA World Touring Car Championship in 2015. Naast het nieuws dat het team terugkeert in de toerwagenklasse, heeft men ook al de eerste coureur vastgelegd. Grégoire Demoustier debuteert FIA World Touring Car Championship en kruipt achter het stuur van de snelle Chevrolet RML Cruze TC1.

Bamboo Engineering

“Ik ben erg blij om te vermelden dat we terugkeren in het WTCC en de samenwerking zijn aangegaan met Grégoire”, verklaarde Craf-Bamboo Racing CEO Richard Coleman. “We zijn gelimiteerd in onze voorbereidingstijd maar hopen in Argentinië in goede vorm te zijn. Ook de vernieuwde samenwerking met RML is iets waar ik trots op ben, zeker omdat we de afgelopen vijf jaar veel hebben samengewerkt in de toerwagens. Ook zijn we met het team druk bezig om een tweede toerwagen aan de start te krijgen en het team te vergroten”.

Eerder kwam Craft-Bamboo Racing onder de naam Bamboo Engineering uit in het WTCC, maar besloten eind 2013 een jaar er tussen uit te gaan nadat bekend werd dat de regelementen voor 2014 flink op de schop gingen. Hierdoor reed men het afgelopen seizoen in het World Endurance Championship met een Aston Martin.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS