Autosport Internationiaal Singleseaters • Superleague Formula

Sushi voor Robert Doornbos: Racen voor Team Japan

Uitgegeven door Bas Kaligis • 14 juli 2011 14:56

Robert Doornbos gaat voor het podium tijdens de Superleague Formula race in Zolder. Aanstaand weekend zal de tweede ronde gereden worden van het spectaculaire kampioenschap. Eerder kwam de voormalig F1 coureur Doornbos al in actie met de Superleague Formula bolide voor Team Nederland tijdens de openingsrace van het seizoen in Assen. De Rotterdamse autocoureur zal ditmaal uitkomen voor Team Japan dat gerund wordt door A-Tech. Dit team staat op een gedeelde eerste plaats in het kampioenschap. De deelname aan de Superleague Formula race in Zolder is ter promotie van de ERU Prestige actie tijdens de Bavaria City Racing op 21 augustus. Op die datum keert Doornbos terug naar Rotterdam; de plaats waar het voor de voormalig Formule 1-coureur allemaal begon.

Robert Doornbos toch weer in Zolder bij Superleague Formula

Middels een korte maar doeltreffende activatiecampagne op www.kaasvoorkerels.nl worden ERU Prestige Plaatsen weggegeven voor Bavaria City Racing. Op de site kunnen bezoekers een stoel claimen in de unieke skylounge van ERU Prestige. De gelukkige winnaars beleven het evenement als nooit tevoren.

Maurits Sandberg, namens Koninklijke ERU: "ERU Prestige is smeerkaas voor echte kerels. Dus organiseren we wederom een actie voor echte kerels. De skylounge heeft een fantastische plek gekregen op Bavaria City Racing. Op 50 meter hoogte hebben de winnaars van de actie niet alleen het beste zicht op de race, maar ook ERU Prestige ambassadeur Robert Doornbos heeft een stoel in de skylounge geclaimd voor een unieke Meet&Greet."

Robert Doornbos: "Geweldig dat ERU Prestige het mogelijk maakt om in Zolder weer aan de start te verschijnen van de Superleague Formula. In Assen ben ik uitgevallen nadat ik ronden lang aan de leiding heb gereden. Dit is de ultieme kans op eerherstel. Ik zet alles op alles om mijn geboortestad op 21 augustus te kunnen trakteren op een ererondje."

De activatiecampagne en sponsoring van Koninklijke ERU met Robert Doornbos is tot stand gekomen dankzij de samenwerking tussen Koninklijke ERU, GR8Industries.com en SuperRebel.com.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS